Huisartsen Lutmastraat - In de Pijp

Lutmastraat 45

1072 JP Amsterdam

020-6790044

Bij spoed toets 1

Praktische Informatie

Lutmastraat huisartsen

Praktische Informatie

De praktijk is gevestigd op de begane grond in een mulitfunctioneel pand. Naast onze huisartsenpraktijk bevindt zich in dit gebouw o.a. een apotheek, een fysiotherapiepraktijk, een diëtiste, een verloskundige en een logopediepraktijk.

Receptenlijn

U kunt ook een aanvraag doen via de receptenlijn, 020-6790044. Wij vragen u dit tijdig te doen (tussen twee dagen en een week voordat uw medicijnen op zijn). Indien u de assistente persoonlijk wilt spreken over herhaalrecepten dan kan dat ook telefonisch.

Receptenbrievenbus

Ook kunt u de lege medicijndoosje(s) in de receptenbus deponeren, deze staat in de wachtkamer. Wanneer u de recepten voor 12.00 uur aangevraagd hebt dan kunt u uw herhaalmedicatie de volgende werkdag na 15.00 uur ophalen bij uw apotheek.

 

U kunt ook een aanvraag doen via de receptenlijn, 020-6790044. Wij vragen u dit tijdig te doen (tussen twee dagen en een week voordat uw medicijnen op zijn). Indien u de assistente persoonlijk wilt spreken over herhaalrecepten dan kan dat ook telefonisch.

Wij zijn geopend voor nieuwe patiënt registraties. U kunt zich alleen bij ons inschrijven indien u in een van de volgende postcodegebieden woont: 1072, 1073, 1074, 1078, 1079. Het verwerken van uw inschrijving duurt max. 1 week.
 
We are open for new patient registrations. You can only register with us if you live in one of the following postcode areas: 1072, 1073, 1074, 1078, 1079. Processing your registration will take a maximum of 1 week.

Als huisarts kunnen wij uw medische gegevens delen met andere zorgverleners. Bijvoorbeeld als een andere arts of apotheek uw medische gegevens nodig heeft om u snel, goed en veilig te kunnen helpen.
.
Het delen van uw medische gegevens gebeurt via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Maar alleen als u dat goed vindt. Via de link www.volgjezorg.nl leest u hoe dat gebeurt en hoe hiervoor (online) toestemming kan gegeven kan worden.

Als huisartsenpraktijk zijn wij aangesloten op het Academisch Netwerk Huisartsgeneeskunde (ANH) van Amsterdam UMC, locatie VUmc. In dit netwerk werken wij samen met huisartsen, onderzoekers en docenten aan wetenschappelijk onderzoek en aan vernieuwing van zorg en medisch onderwijs. Dit vinden wij belangrijk: het vergroot onze kennis en het helpt de huisartsgeneeskundige zorg verder te verbeteren.
 
Wat betekent dit voor u? 
Deelname van onze praktijk aan het ANH betekent dat gegevens over de geleverde zorg aan onze patiënten op anonieme basis worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek en voor verbetering van de kwaliteit van de zorg. Ook kan het voorkomen dat wij onze patiënten vrijblijvend uitnodigen voor deelname aan een wetenschappelijk onderzoek in het ANH.

Translate »

Onze WebApp

Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul met formulier volledig in. Het verwerken van uw inschrijving duurt max. 1 week.

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)

– Actueel medicatieoverzicht

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Nog geen account?

Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalrecept Bestellen

Verwijderen
Call Now Button Ga naar de inhoud