Huisartsen Lutmastraat - In de Pijp

Lutmastraat 45

1072 JP Amsterdam

020-6790044

Bij spoed toets 1

Spreekuren

Lutmastraat huisartsen

Spreekuren

Openingstijden: iedere werkdag van 08.00 – 17.00 uur. Spreekuur op afspraak: 08.00 – 12.00 uur en 14.00 – 16.00 uur. Avondspreekuur: op maandag, voor een afspraak kunt u contact opnemen met de assistente

Iedere werkdag is er spreekuur. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 tot 17.00 uur. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. I.v.m. het coronavirus worden er vooral telefonische afspraken of beeldbelafspraken gemaakt.

Bekijk de lege plekken in de agenda en boek een bel- of beeldbelafspraak op het moment dat het u uitkomt.

Op maandag, dinsdag- en donderdagochtend kunt u via de telefooncentrale (nummer 7) kiezen voor een terugbelverzoek door de huisarts. U wordt dan nog diezelfde ochtend teruggebeld.

 

Stel uw medische vragen direct aan uw huisarts via een beveiligde omgeving. U ontvangt bericht zodra uw consult beantwoord is.
 
Via het Patiëntenportaal kunt u als patiënt van Huisartsen Lutmastraat een vraag stellen aan de huisarts (e-Consult). U kunt bij het bericht ook een foto toevoegen, bijvoorbeeld om een plekje/wond te laten beoordelen. Ook kunt u via het patientenportaal uw dossier inzien, uitslagen bekijken en herhaalrecepten aanvragen.
 
Online zorg op het moment dat het u uitkomt. Het Patiëntenportaal is een beveiligde omgeving die opent in een nieuw venster.
 
Om gebruik te kunnen maken van Patiëntenportaal dient u zich eenmalig te registreren, zodat wij kunnen controleren of u een patiënt van ons bent.
 Hiervoor kunt u de knop ‘registreer nu’ gebruiken. Dit wijst zich verder vanzelf zodra u het Patiëntenportaal opent. Klik op onderstaande link om naar het Patiëntenportaal te gaan en uw eigen dossier in te zien.

Thuis meten:
 voor sommige metingen hoeft u niet naar de praktijk te komen. U kunt thuis uw gewicht meten, het zuurstofgehalte in uw bloed meten (wij lenen u hiervoor een meter uit) of 24 uur lang uw bloeddruk monitoren. Een meting thuis geeft vaak een betrouwbaarder beeld dan de waarde op de praktijk. Neem contact op met de praktijk om te overleggen of u gebruik kunt maken van deze mogelijkheden.
 
Heeft u griepklachten of denkt u besmet te zijn geraakt met het Coronavirus blijf dan thuis en neem contact op met de praktijk.

 

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de huisartsenpraktijk in de Pijp te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek, gehandicapt of slecht ter been bent. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. In de praktijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek en behandeling beter. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

 

Spoedgevallen: 020 – 679 0044 optie 1

De waarneming ’s avonds, ’s nachts, in het weekend en op feestdagen is geregeld door de huisartsenpost. De huisartsenpost bevindt zich naast de eerste hulp van het OLVG. Voor dringende zaken die niet kunnen wachten kunt u na 17.00 uur, in het weekend en op feestdagen terecht op de huisartsenpost. Telefoonnummer van de huisartsenpost: 088 003 06 00. Houdt bij het maken van een afspraak uw verzekeringsgegevens bij de hand.

 
Translate »

Onze WebApp

Door onze WebApp heeft u altijd inzicht in uw eigen medische gegevens: bekijk bloeduitslagen en specialistenbrieven, lees wat uw huisarts u heeft geadviseerd. Daarnaast kunt u herhaalmedicatie bestellen, een afspraak plannen of om een e-mailconsult vragen.

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Schrijf u in via het formulier

Wij zijn open voor nieuwe inschrijvingen. Vul met formulier volledig in. Het verwerken van uw inschrijving duurt max. 1 week.

Heeft u nog verdere vragen? Dan kunt u een telefonische terugbelafspraak maken. 

Neem hiervoor contact op met onze doktersassistente.

Bel voor een afspraak

Uitslagen onderzoek

Via Mijn Medisch Dossier is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)
– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)
– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)
– Overgevoeligheden en bijzonderheden
– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)

– Actueel medicatieoverzicht

E-Consult

Bij minder dringende klachten kunt ons een e-Consult sturen. Onze praktijk beantwoord uw vraag dan meestal binnen 48h. Omdat u niet belt scheelt dit ons inkomende telefoontjes en helpt dit ons om drukte te spreiden.

Nog geen account?

Neem contact op met de doktersassistente of klik op de knop

Toch liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalmedicatie

U kunt via deze website uw eigen chronisch actieve medicatie herhalen.

Als u langere tijd één of meerdere medicijnen gebruikt, heeft de apotheek speciaal voor u een gratis service: zij zorgen ervoor dat uw medicijnen op een vooraf afgesproken tijdstip klaar staan. U hoeft dan bijna nooit meer een herhaalrecept bij uw huisarts aan te vragen.

Dossier inzage

Uw huisarts zet alle informatie over uw gezondheid in de computer. Dat heet een medisch dossier. De huisarts zet er bijvoorbeeld in welke ziektes u heeft, welke onderzoeken en behandelingen u heeft gehad en welke medicijnen u gebruikt. Zo staan uw medische gegevens allemaal bij elkaar.

Gegevensuitwisseling

Hoe werkt het Landelijk Schakelpunt?

Je (huis)arts en je apotheken kunnen hun computer aansluiten op het Landelijk Schakelpunt (LSP). Via het LSP kunnen ze jouw belangrijkste medische gegevens delen. Een andere zorgverlener kan die medische gegevens bekijken.
In onderstaande video wordt kort uitgelegd hoe het LSP werkt als je op de huisartsenpost komt.

Heb ik wel een afspraak nodig?

Gebruik de keuzehulp:

Liever telefonisch? Bel voor een afspraak

Herhaalrecept Bestellen

Verwijderen
Call Now Button Skip to content